De sidste gaver


Anders startede dagen med at lave pandekager – mums. Og så havde han også en lille ekstra gave, en stor orkidé.

Stor orkidé

Og så blev jeg mødt af et bord fyldt med peber (heldigvis hele), gaver og flag. Hvor dejligt.

Min arbejdsplads

De 5 kg kage blev forholdsvist hurtigt spist, og folk var helt vilde. Selvom det var en tung kage, var der flere der tog mere end 1 stykke :) Nå i gaverne var der nedenstående.

Gaver fra arbejdet

Og fra min tidligere chef, men nu kollega, Michael – en tysk strikkebog :) Så har jeg også sådan en. Der er rigtigt mange søde dyr i bogen; som skulle symbolisere dyr i eventyr.

En tysk strikkebog

Fra min polske familie.

Lidt polsk slik, bælte og kop

Og så har jeg ikke fået taget billede af det sorte bælte, jeg fik af Ninna (bonusmormor) for noget tid siden.

Jeg var faktisk dagen før til en ansigtsbehandling, købt hos www.downtown.dk til 50 %. Behandlingen foregik hos KCBeauty. Men jeg var godt nok glad for, jeg ikke havde betalt fuld pris. Synes jeg skulle ligge meget for mig selv, og så var hun nogle gange ude for at snakke med andre kunder, selvom der var en anden til at betjene. Og så synes jeg ikke man fik så meget for pengene.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*