Anders’ phdforsvar


Så kom dagen endelig, hvor Anders kunne forsvare sin PhD. Der var tæt pakket i det lille lokale på matematisk institut, omkring 30. Men en del forsvandt efter Anders’ fremlæggelse og inden bedømmelseskomitéen gik i gang. Det hele foregik på engelsk i 3 hårde timer :)

Anders' PhD-forsvar

En af de mange tavler, der blev skrevet kloge ord på

Så er forsvaret slut.

Reception, hvor jeg fik overrakt blomster til Anders.

Masser af gaver, fra familie, venner, kollegaer og instituttet.

Bagefter var der reception i kantinen. Her fik jeg også overrakt Anders en buket blomster; han har klaget over, han aldrig har fået fra mig. Det blev lidt kedeligt af at, han fik fra instituttet, fra hans mor og mormor – så hele 4 buketter, så vi måtte i gang med at finde vaser frem.

Små hapsere hos os efter receptionen og inden maden

Der pakkes gaver op

Og der spises snacks og små håndmadder.

Gave fra mine forældre var en rigtig fin, japansk kokkekniv, som Anders havde ønsket sig – skide skarp.

Gave fra svigerforældre, jeg vidste hvad det var eller jeg troede jeg vidste det 100%, men viste sig at være sådan 90% rigtigt :)

Af sine forældre fik Anders en kopi af Arne Jacobsens lampe. Ja jeg troede jeg var 100% sikker på, hvad det var, men jeg var ca. 90% rigtigt på den. Det var en kopilampe fra Arne Jacobsen, men det var en bordlampe og ikke en standerlampe. Jeg syntes også kassen virkede lidt lille, men jeg troede bare det var en, man selv skulle samle. Havde den kunnet byttes havde vi nok “opgraderet”, da vi vist godt kunne bruge en standerlampe – især når jeg kravler rundt og tegner mønstre af og klipper stof, det er nemlig mørkt. Men vi skal nok have fundet en god plads til lampen, hvor den kan stå optimalt og lyse og ikke være helt glemt.

Kopi af Arne Jacobsens lampe

Vi spiste bagefter på restaurant Fusion, hvor vi har været et par gange. Super lækker mad og dejlige vine! En tur på the Warf, hvor de andre fik øl og whisky. Vi har i hvert fald fået fyldt vores lager af vin og sprut op, og det er jo ikke så skidt endda.

Lækker mad og vin på restaurant FusionIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*