Julen 2011


Jeg havde jetlag over 1 uges tid efter vi kom hjem – så træt, så træt og kunne ikke tilpasse mig. Så var det godt, der kun var 3½ dage, jeg skulle være på arbejde, så var det juleferie.

Jul

I år skulle vi fejre julen med Anders’ forældre, og det blev på Ingeborgs arbejdsplads, behandlingscenter Tjele, hvor hun havde vagt. Jeg har aldrig holdt jul med så mange mennesker, og det var noget anderledes. Vi var der desværre så tidligt, til frokost, og det startede om aftenen. Så det var lidt kedeligt, for der var ikke så meget at lave.

Jul

JulVi var en tur nede ved søen.

Jul

Stakkels revnede træ, men det er nu desværre så pænt :)

Jul

Jul

Maden var udmærket, og der var rigeligt af den, både and, flæskesteg og ris a la mande. Jeg fandt ikke mandlen, men jeg havde heller ikke haft godt af at vinde den pakke chokolade. Efter maden skulle juletræet pyntes, og der var en del forældre med børn, der dansede om juletræet, og der skulle pakkes gaver op. Julemanden kom også på besøg.

JulSom det sidste var der pakkelotteri, hvor patienterne havde fået lodder. Det var lidt kedeligt som udefrakommende, da man ikke kunne være med, og det var jo ikke meget kamp om pakkerne – tror det er sjovere, når det er banko, så er der lidt spænding, men det tager selvfølgelig længere tid.

Der var godt nok nogen, der havde mange gaver med til børnene, og de nåede vidst ikke engang at pakke dem alle op, inden festen var slut. Men i hvert fald var der mange, der for første gang længe har haft en god og rolig jul, så det er selvfølgelig dejligt for dem. Men jeg har nok især pga. vores Thailandstur haft svært ved at komme i julestemning.

Jul

Vi var tilbage i Aars et sted mellem 22.30 og 23. Herefter stod den på gaveudpakning. Anders havde købt en gave til mig, da vi selvfølgelig ikke skulle købe for meget – vi havde jo lige brugt mange penge på vores Thailandstur. Jeg havde så 5 mindre gaver til ham, men det betød også at jeg hurtigt fik pakket mine gaver op, mens der var mange gaver til de andre. Dagen gik dagen så til Kolding, hvor der var stor gavehøst – mit glattejern bestilt i England (danskproduceret, men omkring 600 billigere via engelsk netbutik, utroligt) nåede lige at komme om morgenen som vi kørte tilbage til Aalborg, heldigt. Her fik Anders sit nye kaffegrej, som der kommer lidt om i et nyt indlæg.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*