Thailand


Så ankom vi til Thailand efter en lang flyvetur. Her sidder jeg i Bangkok lufthavn, mens vi venter på vores fly til Phuket, for dernæst at tage en taxa til Khao Lak. Et par krydsogtværser kan lige nå at blive løst.

Bangkok lufthavn

Varmen slog med det samme, men det var kun fordi, vi havde for meget tøj på, at det var ubehageligt. Især jeg, er nødt til at have en hvis mængde tøj på i flyet ellers fryser jeg for meget. Og da der var lidt misforståelser ved hotellet med bagagen – de kunne ikke selv finde rundt i deres husnumre, måtte vi stå og koge i varmen.

Vore hytte i Khao Lak

Vi havde booket overnatning hos Baan Krating, en hytte. Og jeg må sige, jeg var lidt skuffet, vi kunne godt nok se lidt af stranden, men det var ikke meget. Vi kunne høre vejen og så virkede det lidt slidt indenfor og fugtigt. Og det var svært at lukke døren. Ellers var der rent og pænt, men der manglede lidt sæbe. Straks gik vi ud for at få lidt føde, og vi var inde i byen for at booke genopfriskningskursus til dykning til i morgen.

Ser frem til mange dage med sol og varme.2 kommentarer »

 • Bettina Holst siger:

  Åhh kunne også godt bruge en tur dertil igen – håber I får en skøn ferie ;-)

  • Dorte Klerke siger:

   Mange tak, men jeg har bare været såååååå doven med at opdatere, vi var der i december måned, men kunne godt bruge en tur til, ja lige minus flyveturen. Skammer mig helt :oops: , for troede faktisk ikke rigtigt nogen læste med, men min mor og familie, vil jo gerne have indlæg og billeder om det. Men jeg arbejder på snart at få den blog opdateret.
   Der har bare været så meget at se til, 30 års fødselsdag, Anders’ phdforsvar, Thailand i 3 uger, jul, nytår og her i januar en meget lang forkølelse eller kold lungebetændelse er forhåbentligt ved at slippe sit tag (hosten hænger stadig lidt).

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*