UBC og nudiststrand


Vi tog på en kort tur til UBC for at se, hvor Anders arbejdede – dog kun udefra. Vores udlejer havde mange gange fortalt mig, der var åååh så flot, og fik det til at lyde, som om det var det bedste sted i verden eller i hvert fald i BC (British Columbia). Det var da også det pæneste universitetsområde, jeg har set, men så var det også det. Ikke noget specielt område, men nærmest en lille by for sig selv.

Udsigt fra UBC.Nudiststrand ved UBC.

Bagefter travede vi ned af en frygtelig masse trapper til en strand, som jeg ikke lige havde lagt mærke til, inden vi gik ned, var en nudisttrand. Eller rettere så er tøj valgfrit. Jeg havde fået fortalt, der skulle være nudiststrande i området, men vidste ikke lige, det var den Anders ville ned på hehe. Men vi beholdt tøjet på og fór hurtigt efter vi kom ned op af de mange trapper igen; selvom det gjorde lidt ondt i benene. Det var nu ikke nogen speciel strand, sandet var meget snavset og slet ikke som de flotte hvide sandstrande, desuden var sandet meget varmt at stå i, og det vrimlede med mennesker – med og uden tøj. Om aftenen skulle drengene til koncert med Wolfparade; ikke helt noget for mig hehe.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*