Lynn Canyon Suspension Bridge


Mens gæsterne var en tur på Grouse Mountain – de blev kørt derop (der var vist lidt service på), tog vi afsted for at finde den gratis hængebro, der skulle være i nærheden. Den overrendte og alt for højt betalte attraktion Capilano Suspensionbrigde, som vi havde været på for efterhånden noget tid siden, skulle vores gæster også hen og se. Men den gratis hængebro, skulle være mindst lige så fin, og ja gratis.

Jeg nyder en myslibar inden, vi skal ud og finde hængebroen.Lynn Canyon Suspension Bridge.

Efter GPSens anvisninger ankom vi til Lynn Valley, et stykke fra Lynn Canyon, hvor vi skulle kunne finde hængebroen. Det var imidlertidigt ikke helt nemt. Vi vandrede frem og tilbage og hen ad forskellige stier og så tilbage igen – nej skiltningen var ikke helt god. Endelig fik vi håb, da vi så skiltet “suspensionbridge and waterfalls” – juhuuuu. Den var nu en fin nok, lille hængebro, men der var alt for mange mennesker på. På gåturen tilbage fandt vi ud af, at vi faktisk kunne være kørt direkte til broen, men det skader jo ikke at gå lidt. Set blev den, og vi kørte hjemad bagefter.2 kommentarer »

  • Halina siger:

    Sikke mange mennesker på broen. Heldigvis holdt den.

  • Dorte Klerke siger:

    Ja jeg måtte også, som man kan se på billedet, skubbe mig igennem folk. Det er så træls, når folk gerne vil holde i begge sider af broen – hvor skal vi andre så holde?

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*