På vej til Canadian Rockies – gensyn med Othello Quinette Tunnels


Så kom tiden for vores længeventede tur til the Canadian Rockies – i denne omgang Yoho og Banff National Park. Planen var at køre over 2 dage til byen Field, hvor vi skulle tilbringe 2 nætter og 3 dage. Herefter skulle vi så på 1 dag køre hele vejen tilbage til Vancouver. Turen til Field, som er en meget lille by, er på ca. 800 km. Det lyder vildt, når man tænker på lille Danmark, men vi er jo vant til, at der både i Australien men også i Canada er langt mellem byerne – ca. 10 timer skulle det tage i alt. Første overnatningssted skulle foregå i byen Salmon Arm (laksens by hehe).

Anders og lillebror Jakob leger Rambo ved Othello Quinette Tunnels.Jo det er godt nok Anders og lillebror Jakob, selvom de prøvede at skjule sig bag sten og blade.

Vi gjorde små holdt undevejs, hvor vi fik vist “de små” (Anders’ lillebror Jakob og Jakobs kæreste Karina) nogle vandfald og tunneller. De fik set vores dejlige Bridal Veil Falls og også Brandywine Falls. Der var også tid til et kort stop ved Othello Quinette Tunnels, som Anders og jeg også havde set. Her blev der leget Rambo i stor stil; filmen Rambo I blev filmet her. Ovenfor ses et udpluk af de mange Rambobilleder, der blev taget. Selvom jeg ikke har set Rambofilmene er jeg sikker på ham Rambo ikke brugte solbriller og slæbte rundt på et fancy digitalt kamera, som jeg havde sagt til Anders – pyt de morede sig.

Kamloops - en træørred, hmm hvorfor lige sådan en her?

Vi kørte videre og stoppede for frokost i byen Kamloops. Noget specielt var byen ikke, men de havde en kæmpe træørrede ved deres informationscenter; det var vi noget fascinerede af – det ligende en keramiklaks og der havde været 7 mennesker i gang med at lave denne, der ikke engang var udskåret i ét stykke træ, sikke noget.

Det varede ikke længe herefter, at vi ankom til byen Salmon Arm; meget mere interessant var byen ikke. Sikke en varme, der var blevet og det hotel vi skulle bo på virkede ret tomt. Men det var forholdsvist billigt og også fint rent. Vi var ude at spise på restauranten Home, som måske kunne sammenlignede med en slags Jensens Bøfhus, bare alle mulige forskellige retter. Vi fik nogle svinesnitzler, som jeg syntes var uspiselig og smagte forfærdeligt  – jeg spiste ikke meget af det. Anders og jeg delte en æbletærte med is til – faktisk spiste vi alle 4 lidt af den for det var en gigantisk portion til kun ca. 20 kr. Den smagte fremragende og det meste røg ned. For at gøre overnatningen billigere havde vi valgt et enkelt rum med 2 dobbeltsenge, hvilket betød jeg var nødt til at sove med ørepropper for der blev snorket igennem. Morgenmaden var inkluderet i prisen, hvilket var fint, selvom det ikke var så fancy en morgenmad.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*