Som’s Restaurant i Chiang Mai


Efter at have spist mangt en Pad Thai fandt vi den bedste, nemlig på en lille familie restaurant i Chiang Mai. Den kan man ikke finde på nettet, og det var da også et held vi fandt den.

Som's restaurant

Ned ad en lille sidegade var der et gul skilt, “Som’s restaurant”. Man skal vente, da maden er “cooked to order”, men det er bestemt også ventetiden værd, og man kan hele tiden høre med, hvad der sker med maden.

Som's restaurant

Jeg måtte også vældigt rose kokken, en midaldrende kvinde, for det var vitterligt den bedste Pad Thai. Og så kostede en gigant portion (som dog stadig var en normal portion) kun ca. 9 DKK – sådan en delte vi og så en papayasalat, og vi var godt mætte. Vi havde godt nok bestilt 2 Pad Thai, men fik kun 1, og det var vist godt det samme. Vi var lidt kede af, vi ikke havde opdaget denne lille restaurant før, og vi fortrød sådan vi fulgte et råd på tripadvisor om en anden restaurant – den var simpelthen så dårlig og uthaisk, selvom der sad en masse thaier.

Så det er simpelthen et must, hvis vi kommer til Chiang Mai igen, vi skal forbi Som’s Restaurant! :)Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*