Chiang Mai Zoo


Efter vi fik fortærret men mest drukket vores kokosnød (som var meget sød), måtte vi en tur i Chiang Mai Zoo for at se pandaer. Jeg plejer gerne at skulle i zooer, men det er nu tit, man ender med at gå lidt trist derfra, fordi dyrene ikke bliver behandlet ordentligt.

Chiang Mai Zoo

Så er det tid til at gå tur med dyrene :)

Chiang Mai Zoo

Det var en meget stor zoo, så der var lang vej op til pandaerne, som jo var hovedårsagen til vi kom herind. Faktisk måtte man betale ekstra for at se pandaerne, og billetten galt kun for en gang, skulle man få lyst til at se dem igen, måtte man op med pengepungen igen.

Chiang Mai Zoo

Chiang Mai Zoo

Chiang Mai Zoo

Chiang Mai Zoo

Der var 3 pandaerne, men kun den sidste, hvis navn, jeg har glemt, var der “liv i”, de andre lå bare og sov – selvfølgelig langt væk, så man ikke kunne se dem ordentligt.

Chiang Mai Zoo

Så kær, som den kunne kigge på en, men den virkede lidt skør i bolden, for den gik den samme tur i indhegningen igen og igen, op og rulle rundt og ned og kigge. Og sikke beskidt. Men det er prægtige dyr!

Chiang Mai Zoo

Chiang Mai Zoo

Nej det er godt nok ikke en levende flodhest.

Chiang Mai Zoo

Chiang Mai Zoo

En Hr. Nielsen-abe (spider monkey), som fik en tur rundt i zooen, hvilket den bestemt ikke var tilfreds med, den blev nemlig hævet i halen. Det sidste vi så inden, vi gik ud, var 4-6 smågrise, der stod nærmest ovenpå hinanden, bundet til hegnet, så de ikke rigtigt kunne flytte sig. Sikke de skreg, og det blev ikke bedre, da den ene blev taget ud, så den lille pige kunne gå tur med den. Det skar virkelig i hjertet og vi skyndte os derfor ud.1 kommentar »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*