The Dark Knight og et ordentligt slag


Batman…do do do do do do do do…batman! I dag var vi inde og se batman, hvilket jeg desværre ikke kunne nyde helt af flere grunde. Ok dagen startede fint nok; de små var ude at shoppe, mens jeg var hjemme og Anders på uni. Jeg var ved at få nok af alt det skrigeri, og var ved at lede efter noget, da jeg ville løfte hovedet og bede om lidt ro. SLAM! Det er lang tid siden, jeg har slået mig så voldsomt på hovedet og så på spidsen af kaminen. Tror måske jeg fik en let hjernerystelse; kun mig, det kan ske for hehe. Det var en af de store grunde til, jeg ikke nød filmen så meget. Udover det havde vi meget dårlige pladser, 2. forreste række, så man fik ondt i nakken. Man kan ikke bestille plads, så det er først til mølle – man skal være her i meget god tid. Der var allerede nogle, der lå i kø til The Dark Knight, der gik efter vores – så altså 2-3 timer skulle de vente, puha. Der foregik meget på skærmen, der var i IMAX format, og jeg fik det noget dårligt af alle de billeder, der farede forbi (nok også bulens skyld). Så jeg måtte kigge væk en del, men jeg syntes ham Heath Ledger (en skam han er død nu) gjorde det kanont som jokeren! Det var filmens højdepunkt.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*