Fremtidskager og de små sendes hjem


Så er det sidste dag med de små – de skal hjem til Danmark i morgen. Vi afsluttede opholdet ved at spise på en kinesisk restaurant; de små gav, men de har jo også boet gratis. Fik fik 5 forskellige retter, de fleste var ok, især en var god, den første vi fik med noget svinekød og spinat. Men der var en virkelig underlig ret med vanilie, citron og kylling. Ej den kunne jeg altså bare ikke få ned, det smagte som dessert. Og så fik jeg min første fremtidskage (fortune cookie) “you will take a pleasant journey to a place far away”. Ja enten kunne det jo så være et lidt forsinket et, altså en fortidskage, for jeg er jo ude og rejse. Eller også er det bare rejsen hjem. Anders fik “you are admired for your adventurous ways” – igen kunne det godt have noget med rejsen at gøre, som desværre er ved at være slut. Til gengæld er der så smidt en række numre på bagsiden – hmmm mon det er lottonumrene? ;) Karina fik noget med at hun ville blive læge hehe, hvilket er noget lang fra, hvad hun er i gang med, men man ved selvfølgelig aldrig. Jakobs var vist noget med shoppe og få mange penge, hvilket Karina mente måtte passe bedre på hende hehe.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*