Glaskunst


Jeg får efterhånden prøvet en del af de tilbud, de har nede i huset. Vores glas har været længe undervejs, da der er kø ved ovnene. Men nedenfor har jeg i hvert fald lidt af de ting, jeg synes er blevet ok. Jeg synes det er lidt sværere helt at vide, hvordan det endelige kommer til at se ud, ikke kun farve men også facon. Men det kræver også lidt øvelse af skære lige.

Glas med oxideret kobber

Glas med oxideret kobber

Her har jeg leget med oxideret kobber, som jeg virkelig er vild med. Det giver nogle fine bobler i forskellig størrelse og farven er jeg helt vild med. Egentlig var det tiltænkt at det skulle være et lille fad til fyrfadslys, men så kommer boblerne desværre nedad og det kommer ikke til at stå jævnt. Så indtil videre står det sådan, så man man senere putte et lille lys bagved.

En lille glasfugl

Det er også blevet til lidt fugle og huse. De nederste fugle mangler dog lige en stang, men jeg mangler noget silikone til at sætte det fast med, så det kommer senere. Egentlig kunne man også brænde en stang med, men der er så ikke helt så mange muligheder i farver og det fylder ekstra på pladen, og det koster ekstra :)

Fugle og huse

Glasfugl med oxideret kobber, der lige mangler en fod

Lidt oxideret glas, 2 med kobber og en med manganDet lille “brune” fad er oxideret mangan, som jeg har foræret til Anders’ mormor med lidt hjemmelavede chokolader og fint indpakket i cellofan :D

Bølget fad med oxideret kobber

Og så skulle jeg lige prøve at smelte lidt vinflasker. Jeg skal vist have fundet nogle bedre forme og lidt mindre flasker, de står vist ikke så jævnt og der er ikke plads til så mange lys på den med det mindre hul i.

Smeltede vinflasker

dfgdf1 kommentar »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*