En sommernederdel


Jeg kan ikke rejse nogen steder uden at have strikketøjet med, og jeg manglede et nyt strikkeprojekt. Jeg har godt nok gang i en uldkjole, men der var så lidt der manglede, og spildt at skulle tage alt det strikkede med og montere det sidste mens man kører i bil eller camperer. Nej så er det nemmere at starte på et nyt.

Jeg nåede at lave en kort strikkeprøve, og hvor var det dejligt, jeg endelig kunne strikke i bomuld og hvor strikkefastheden passede. Godt nok måtte jeg til sidst tage en hel masse ind i taljen, da jeg havde lavet en størrelse større pga. mine hofter, så ikke en super optimal model at strikke for mig.

Nederdel

Opskriften kan findes her, og det er vist den eneste gang, jeg har brugt både samme garn men også samme farve, som opskriften foreskriver.

Nederdel - mønsterIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*