Undredal


Vi havde læst at Undredal skulle byde på den bedste myseost og Norges mindste stavkirke. Det var dog desværre en død by, men dog hyggelig. Byen ligger lige ned til vandet. Desværre var der flere skuffelser, Norges mindste stavkirke var ved at blive renoveret, så der var stilladser over det hele – en skam for vi ville jo gerne have haft et billede af den mindst, når vi også skulle have af den største.
Det var heller ikke meget myseost, der blev skiltet med. Vi havde forestillet os en lille café, hvor de serverede en masse forskellige gedeoste, men det eneste, der var, var en lille butik, hvor der var et lille udvalg af oste. Her lå der heldigvis lidt smagsprøver, så jeg kunne smage, men det er jo ikke det samme, som hvis man havde fået det serveret med lidt tilbehør til.
Det var dog sjovt nok at prøve de forskellige oste. Men det var ikke nok til, at vi ville købe så stor en mængde, som man skulle og helt billigt var det jo heller ikke.


UndredalDer strikkesIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*