Så sker det igen, jeg fylder år


Puha, synes 31 år er meget, dog nu er man ikke 30, men i 30′erne. Men det er jo uundgåeligt, så det er vist bare med at få det bedste ud af det. Men i år synes jeg faktisk, jeg mere kan mærke alderen trykke – og har ikke glædet mig så meget til min fødselsdag, ej heller til gaver eller gide arrangere så meget. Men jeg glæder mig dog til, vi skal ud at spise på Frederikshøj i aften, selvom det er en god køretur (Aarhus), så er jeg sikker på, det er det værd.

Den har hængt færdigstrikket i nogle uger i skabet, klar til i dag. Sidste år havde jeg jo en pink selvsyet kjole på, så er det jo meget passende med en strikket sag, denne gang.

Opskriften er fra “Naturlig strik” af Ingahill Johansson. 

Strikket kjoleStrikket kjole 

Og så lige tættere på.

Strikket kjoleIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*