Min dejlige strikkelampe – Jieldé


Jeg har helt glemt at smide et par billeder af den dejlige strikkelampe, vi købte for lidt tid siden. Det er en fransk lampe, hvis fod er en bremseskive fra en gammel Citroén. Vi ville have købt den nye moderne udgave, men der var 12 ugers levering, og jeg skulle altså bruge den nu. Så vi fandt en fyr i Tyskland, som restaurerer sådanne gamle lamper.

Jielde

Så utrolig godt pakket, og selvom vi måtte vente 1 uge, så er det stadig meget kortere tid end de 12 uger. Efter at have fået en god halogenpære, så er det virkelig en god strikkelampe, og dejlig fleksibel. Vi måtte dog købe en forlængerledning, da den ikke var lang nok til at trække helt hen til sofaen uden at bekymre sig om, at nogen kan snuble i ledningen :)

JieldeJieldeJielde

Her ses den fine lampe i aktion. Der strikkes godt igennem. Mon ikke det også har gjort, at jeg har fået produceret en masse strik :)

Jielde1 kommentar »

  • Lars siger:

    Hejsa, nysgerrig for at vide hvad du gav for den lampe? Har du eventuelt en adresse, min kone er helt vild for at få sådan en og det er jo snar juletid :)
    Mvh
    Lars

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*