Så er der dåsetomater og andet godt fra Tyskland


Nu var det tid til at bestille en ny sending fra Tyskland, og købet man nok, er der gratis fragt. Mon ikke det havde været kostbart, hvis vi selv skulle betale fragten for de næsten 15 kg, vi endte med at købe. Tungt var det at slæbe op på 1. sal henne på arbejdet, for så at slæbe den ned igen, når den skulle hjem, nej ikke på cykel, det ville aldrig gå, så vi kørte forbi senere og hentede pakken.

Den var godt pakket, og bød på lækre sager.

 

Intet mindre end 16 dåser luksustomater af sorten San marzano, som Anders havde sukket om længe, en god pose chokolade, mandelmel, malteddike og ahornsirup. Vi havde bestilt en mørk ahornsirup, men jeg tror måske vi fik den lyse, hmm.

 Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*