Canadisk støvsugning


Støvsugning i lejligheden i Vancouver, Canada.

Hvorfor skal det også være nemt og bekvemt at støvsuge, når man kan bruge en klodset gammel støvsuger. Støvsugeren i vores lejlighed ligner en stor slange, der skal sættes i væggen. Det eneste der er praktisk ved denne støvsuger er, at man ikke behøver støvsugeposer, da det hele fiser ind i væggen og ud et eller andet sted. Men det er også det eneste, og jeg vil nu hellere skifte poser end have sådan en fætter derhjemme. Hvorfor er den så upraktisk?

  • Larm: Det lyder skrækkeligt både fra maskinen selv og i hele væggen.
  • Kun 1 kan støvsuge: systemet fungerer sammen med vores udlejere, der bor ovenpå. Så når de støvsuge, og det går de sådan set det meste af tiden, kan vi ikke støvsuge. Den lille låge, som kan ses ved kontakten på væggen bliver simpelthen af trykket suget lukket.
  • Klodset og tung: Det store mundstykke vejer et ondt år, så man løfter den ikke bare. Dette betyder også, at det er svært at skifte retning, hvis man nu lige har overset noget. Den bliver opbevaret i en stor kasse, men fylder alligevel en del.
  • Suger dårligt: Man skulle tro den sugede kraftigere men tværtimod. Den suger meget modvilligt ting op og har man den på den kraftigere indstilling, smider den om sig med skidt fra gulvet, og det gør ondt, for det får en hvis fart på.
  • Samler støv: Slangen, som man skal trække rundt med sig samler en masse støv og skidt fra gulvet for bare at smide det et andet sted.

Jeg tror jeg kunne blive ved, jeg bander i hvert fald over den hver gang, vi er nødt til at hive den frem, næh giv mig en klassisk støvsuger tak!Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*