Black or white?


Nej, jeg snakker ikke om Michael Jacksons sang, men om iphone 5. Vi købte 2 iphones i lørdags, og for at gøre det nemmere at finde hvis telefon er hvis, måtte vi have en af hver farve. Så weekenden gik med, at jeg skulle finde ud af, hvilken farve, jeg ville have, Anders var vist ligeglad. Ih det var svært. Til at starte med var jeg overbevist om, at sort var det eneste rigtige, men jeg endte dog med at vælge hvid, af flere grunde, men mest fordi den var lidt friskere og ikke så businessagtigt og næsten alle på mit arbejde har sorte telefoner.

Iphone 5

For at kunne vælge, er det naturligvis også vigtigt at kunne se, hvordan man ser ud, når man snakker i telefonen, her vandt også hvid, for det er en fin kontrast med mit mørke, lange hår ;-)

DFDSIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*