Mount Seymour Trail


Mount Seymour om sommeren.Så er vi taget til Mount Seymour igen, og planen er denne gang at vandre en tur, nu det meste sne skulle være væk. Her er lige et billede som det så ud den dag. Der ikke længere muligt at stå på ski, som der var enkelte, der gjorde sidst. Det var dejligt varmt, og vi mødte først sne på toppen af Mount Seymour. Det startede fint, men pludselig vrimlede det med myg og fluer. Og ja, vi havde glemt myggespray for en gangs skyld. Men vi havde ikke lige regnet med, der ville være så mange. Det var ikke til at gå nogen steder uden at man fik fluer og myg i næsen, ørrene, øjnene og munden – ad! Vi var også nødt til at korte turen lidt, da det virkede for farligt at forsætte. Der var nogle steder med en god håndfuld sne, men det var ved at smelte, så underlaget var meget løst. Men til tops kom vi da.

Udsigt fra Mount Seymour.Lidt mere udsigt.

Vi holdte en kort frokostpause, og så var der ellers lagt op til billeder, nogle lidt mere fjollede.

Anders på Mount Seymour.Og hoooooop!

På vejen ned var der mulighed for lidt støvleskining, som det kan ses på billedet nedenunder.

Anders slapper af; den hat kan virkelig ændre sig fra fjoget til tjekket ;)Huhej hvor det går - støvleski ned af Mount Seymour.

Jeg ville også prøve eller rettere, jeg var næsten nødt til det, for det var den nemmeste måde at komme ned på; der var så glat. Men jeg var nu bange for at falde, så det endte med en våd numse og meget kolde hænder.

Mig i sneen på Mount Seymour.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*