Et nyt badekar


Vi har flere gange snakket om at anskaffe os sådan en fætter, og har også fået det anbefalet af en kollega (som var glad for vi endelig havde købt for han vil gerne bruge min også til en grillaften vi skal have med vores afdeling har på torsdag :) ). Da vi så i forbindelse med vores ekstra tur til Billund efter vores kuffert, skulle det være – vi ville have mere ud af vores ekstra km.

Så jeg fik det hurtigt afpasset med, vi kunne hente poser det ene sted og Sous Vide det andet sted.

Det er lidt et skrummel, men vi har fået lavet meget forskelligt på de 2 uger, vi har haft den. Alt fra blækspruttearme, flanksteaks til creme brulee, rabarberkompot og græsk yoghurt. Det lyder jo sjovt, at man sådan koger maden, men det er nemmere at kontrollere tilberedningen og man får en mere jævn rosa farve i kødet. Fisk får aldrig for meget, men det hele er blevet gennemvarmet, så der er ikke nogen bakterier.

 2 kommentarer »

 • mor siger:

  nå så kunne i ikke vente længere. Nu skulle det være. I har allerede fået meget fornøjelse ud af den. Skam at der er så lang for mig til Aalborg, jeg vil gerne opleve den i funktion og smage på jeres pragtfulde mad – så længe jeg kan stadigvæk kan spise normal mad. Man ved aldrig hvornår det slutter. Var den ikke enorm dyr?

  • Dorte Klerke siger:

   Enorm dyr ved jeg ikke hvor meget det er i dine “øjne”, men ja for hvad det er, så er den da dyr, men der findes desværre ikke billigere alternativer som kan styre temperaturen. Man kan lave laks i håndvasken eller opvaskemaskinen, hvis de er pakket godt ind, for der kan man holde temperaturen, men det kan være svært at holde “tingene” nede. Så det er fint nok.

   Nu skal vi bruge den i aften, til vores afdelingsarrangement – så vi har 2 i gang, spændende.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*