Av, min tand!


Efter en meget ubehagelig oplevelse hos tandlægen for en 3-4 år siden, har jeg desværre ikke været fristet af at besøge en. Det var hos tandlæge Tanja Hughes, “Nettotand.dk”. Ja det kunne jeg have sagt mig selv, ned sådan et navn og billige priser. For det første lugter der er mad, selv de handsker hun har på, men så kan hun bare ikke finde ud af at bedøve. Hun stak mig 3 gange, så jeg endte med at få en stor portion, men det virkede ikke, så jeg måtte bide smerten i mig. Da hullet var blevet lavet, og jeg var på vej hjem på cykel lavet begyndte bedøvelsen at virke, så meget at jeg ikke kunne lukke øjnene eller åbne dem helt. Forfærdigelig cykletur.

Men da det nu var begyndt at gøre en del ondt i tanden, måtte jeg simpelthen tage til tandlæge. Så jeg fandt selvfølgelig en anden tandlæge, Anders, som min kærestes navn, så det kunne da ikke gå galt. Anders Bredahl. Dejligt at det ikke lugtede så forfærdelig tandlægeagtigt, og han var flink, selvom jeg var meget nervøs.

Efter røntgenbilleder og undersøgelser kom dommen. 3 huller, hvoraf det ene var så stort at der skulle laves en rodbehandling :-( som vi jo måtte i gang med, med det samme. Men det skulle jo også gerne være klar inden vi skal på ferie d. 10. september. Og dagen efter torsdag d. 5. september skulle resten laves. Det et ikke helt billigt, og efter ferien skal de 2 sidste huller laves.1 kommentar »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*