Musical Bumps og Whistler Mountain


Vi sov faktisk ret godt, selvom vi sov på sten ;) Vi var vel trætte.

Marmot om morgenen efter slogskamp med en anden.Marmotter kan spæne.

Marmotterne (murmeldyrene) fik vi også set her til morgen. Her sidder en og hviler efter en slåskamp med en anden om stenen; den vandt vist. Men spæne kan de også, se bare hvor hurtigt det går på billedet til højre.

Gletschere.Vi er på vej tilbage, hvor turen deler sig.

Gletschere i det fjerne; ja det ser tæt ud, men puha, der er langt derhen. Der er et stykke op til Whistlerbjerget. Vi skal først gå de 3 km tilbage fra skillepunktet og så 9,5 km ekstra.

Så er vi på Oboe (Obo) Summit.Av en kort pause inden vi skal videre.

Vi skal hen over Oboe (Obo) Summit samt Flute (fløjte) Summit inden vi når toppen. Og det var nogle stejle bjerge, og så med så meget oppakning. Vi fik også holdt nogle småpauser, men havde ikke al tid i verden, for vi skulle jo nå med gondolen ned.

Anders ved Flute (fløjte) Summit.Gratis tur ned til byen.

Her står Anders ved Flute Summit. Vi fik for enden af bjerget taget den forkerte retning, så vi fik lidt ekstra at gå, men fik dog vandret på en ny sti, Half Note (som skulle være kortere end High Note, hvis man vil nå toppen). Så vi kom ikke med den første lille lift, men måtte traske endnu længere ned til Whistler Village Gondola. Jeg var ved at være godt ødelagt og havde noget ondt i kroppen, men der var ikke nogen vej udenom. Jeg havde dog også frygtet, hvordan vi i en lille skilift skulle have vores tasker med. Nå i det mindste kan man glæde sig over at komme gratis ned igen og nyde turen. Denne gang så vi igen noget mellem søjle 16 og 1, dog ikke en bjørneunge men et dådyr ;)Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*