Hviledag


I dag foretog vi os kun ganske lidt, og derfor er denne dagens beretning tilsvarende kortfattet. Det mest sindsoprivende var at sidde på torvet i Cortona og se på mennesker. Det kan man sagtens få et par timer til at gå med. Kombineret med lidt kaffedrikning, frokostspisning og senere isspisning, brugte vi faktisk en stor del af eftermiddagen på det. Jeg har indkøbt en lyserød lædertaske, der kan laves om til en rygsæk – og har forelsket sig i endnu en lædertaske. Hvad alle de tasker skal bruges til, er der tilsyneladende fuldstændigt styr på. Så anti-taske-aktivister får ikke et ben til jorden her på stedet!
Det var turens hidtil største portion is, for 2,5 eur fik vi denne ene portion, som vi faktisk måtte kæmpe os lidt igennem – altså selvom vi blot delte denne ene.
Blåbærpasta med pinjekerner og kød.


Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*