Alt går bare i stykker


Ja i går var dagen, hvor ting gik i stykker. Min ene klipklapper “stillede træskoene” fordi Anders lige skulle låne dem til at gå ud med skraldespinden, æv. Så nu kan jeg gå haltende rundt eller fryse i begge fødder.

Men det var det mindste af mine problemer. Jeg sad ved min bærbar og pludselig syntes jeg skærmen blinkede. “Pjat det er sikkert bare dine øjne eller noget du bilder dig ind” tænkte jeg, sådet lod jeg ikke gå mig på. Men pludselig gik skærmen så bare i sort. Dog kan man stadig skimte baggrunden, hvis den der lys. Men det tager frygtelig lang tid at finde kursøren. Så hvis der er stavefejl skyldes det, at jeg skriver lidt i blinde.  Og i forvejen har min mus det ikke godt. Den dobbeltklikker på alt og er ikke til at styre, men ikke at kunne se rigtigt, hvad man skriver, se det er træls.

I går var jeg til min første teoritime til kørekort eller rettere 4 lektioner på 3 timer. Nøj, hvor jeg følte mig gammel med alle de 17-årige; vi var i alt 11 på holdet. Undervisningen, kunne jeg sikkert have sagt mig selv, virkede lidt lave i niveau, for “børnene” skulle jo være med. Vi sluttede en halv time tidligere. Det skulle jo normalt have været fra 18.30 til 21.30 nå pyt.  Det bliver lidt spændende, men da også lidt skræmmende at skulle køre sådan rigtigt for første gang den 29. marts. Hvis sådanne 17-årige kan, så kan jeg vel også ;)

I dag prøvede jeg så at tænde min bærbar igen, mest fordi jeg havde glemt at brænde noget over. Jeg kunne se igen, men det varede ikke længe før den begyndte at blinke og faktisk gik den ud, da jeg startede dette indlæg. Ak ak, det er ikke nemt, når man er jobsøgende og ikke rigtigt har penge, og så alt går i stykker. Og jeg fik selvfølgelig ikke kopieret det over jeg skulle, måske kan jeg være heldig senere på dagen. “Hvor gemmer du dig din Udgiv-knap?” Haps fundet!Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*