Vel ankommet til Firenze!


Så ankom vi til Firenze. I silende regn. Flyveturen forløb uden de store overraskelser; vi havde knap tre timers ventetid i Kastrup, som vi overvejende fordrev ved at stå og vente på, at flyselskabets checkin-skranker åbnede – det skete nemlig først 2 timer før afgang. Efterfølgende blev der hentet noget energi i Lagekagehusets butik, hvor jeg fik en flødebolle, der nær havde overmandet mig – og Anders fik en træstamme. Sukker skal der til! Flyet lettede næsten til tiden, og så kan man jo dårligt klage.

I Firenze ramte vi lige på-vej-hjem-fra-arbejde-trafikken, så det tog en rum tid at komme ind til byen. Det lykkedes efter en halv times tid og en tydeligt irriteret taxachauffør. Vi bor på et trestjernet hotel, som byder efter florentinske forhold behørigt små værelser. Men der er pænt og rent, og det ligger ret centralt.

Aftensmaden blev indtaget på én af de restauranter, vi besøgte under sidste visit for 4 år siden, Acquacotta. Vi fik endda samme bord, som sidst! Stedet lignede vist sig selv, om end der var en overvægt af (engelsktalende) turister. Maden var ikke noget exceptionelt (vi huskede den som bedre), men ej heller dårlig. Vi fik hhv. fasanravioli, pasta med due-kødsauce samt fyldt kanin – der ironisk nok mindede påfaldende meget om køkkenklassikeren “forloren hare” (se sidste billede).

Vi er just tilbage på hotellet efter en hæsblæsende tur efter vand i meget kraftig regn. Med smalle gader, mange mennesker og (indtil videre!) blot én paraply, skal man sno sig for at undgå at blive våd! Vi fik dog fremskaffet en flaske i et nærliggende minimarked. I morgen skal der indkøbes en ekstra paraply – og så håber vi naturligvis på lidt bedre vejr. Det lover vejrudsigten nu også.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*