Hvem ville ikke gerne være et agern?


Jeg fandt dette søde lille, kreative og anderledes spil, der hedder “Sprout” (spire). Jeg syntes det fortjente at få en lille bemærkning. Det vandt et game design competition, men man forstår helt klart hvorfor når man spiller det. Du er en lille bønne, der er strandet på en lille øde ø. Dit størte ønske er at blive til et agerntræ, men for at blive det må du igennem en lang rejse (i hvert fald lang for en bønne hehe). Du lærer at forvandle dig til et kokostræ, en mælkebøtte, en busk med bær, en ærteplante og selvfølgelig til sidst et agerntræ. Bestemte situationer kræver bestemte planter, så der skal lidt planlægning til og omgivelserne kan bruges, såsom floder og fugle.

Jeg synes det er meget sødt og gennemført og helt klart originalt; jeg har i hvert fald ikke set noget lignende.

Sprout så I også kan få en dejlig forårsstemning.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*