En lille strikket hue


Endelig fik jeg fikset min blog, så jeg igen kan smide indlæg op – det var noget så banalt, som nogle bestemte kategorier, der bare ikke ville smide indlæg op på forsiden. Nå nu skulle det være løst.

Da vi var i Italien, fik jeg startet et lille projekt op, en strikket hue. Jeg kunne dog ikke afslutte den, da jeg ikke havde de rigtige pinde, så dem måtte jeg købe, da jeg kom hjem.

Jeg havde egentlig 2 nøgler garn, men brugte kun 1, jeg tror det garn fra Netto, som jeg har brugt, må være påskrevet forkert løbelængde, for strikkefasthedeb og det hele passede med det i opskriften.

Opskriften er fra bogen “Weekend hats – 25 knitted caps, berets, cloches, and more” og tog heller ikke lang tid at lave. Garnet jeg har brugt i stedet for det anbefalte var Nettos “De Luxe Garn” som består af 85 % uld, 10 % silke og 5 % kashmir. Der står der er 95 m per 50 gram (1 nøgle), men der var dobbelt.

 1 kommentar »

  • mor siger:

    Jeg har en fantastisk idé hvad du Kan bruge den anden garn nøgle. En hue mere , til mig. Så bliver Det også ryddet op i garnet. Det er så dumt at have sådan en enkelt 8

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*