Julefrokost


Årets julefrokost hos Neas Energy stod jeg for at arrangere det meste af sammen med lidt hjælp fra en kollega. Så i år skulle det være på Grilleriet i Nørresundby (Weber).

Min tidligere kollega havde en veninde, der var god til at klippe og sætte hår, så det fik jeg ordnet i anledning til festen. Hun lagde også min makeup – ja det er begrænset, hvor meget man kan redde med sådan et klumpet ansigt jeg har, men hun gjorde det godt.

Maden var lækker og jeg fik meget ros for stedet, maden og ja selv mit outfit :) Så det var virkelig en dejlig fest, som sluttede alt for tidligt :) Det eneste, der var lidt underligt ved maden var desserten, som skulle være panna cotta, men nu ved jeg godt hvordan man laver det, og det skal ikke være frossent! Faktisk var der flere, der bemærkede det. Men alt i alt var det band, vi havde fyret også fint og stemningen var rigtig god.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*