Kobling, bremse og speeder…


Ja så kom tiden, hvor jeg skulle bag rettet, på manøvrebanen (kravlegården). Det var lidt med blandede følelser jeg her til morgen satte mig bag rettet.

Vi skulle lave de sædvanlige øvelser, slalom forlæns og baglæns, trepunktsvending, parkering i bås og parallelparkering, var nogle af øvelserne. Vi skulle mødes kl 7.45 ved køreskolen, men den ekstra kørelærer kom for sent, men der var jo tid nok; 4 timer på Nørresundby Køreteknisk anlæg.

Det var virkelig underligt at skulle side i en bil og køre. At finde koblingspunktet synes jeg ikke var så svært, men at holde foden væk fra bremsen var en anden sag. Den havde det med til tider, pludselig at befinde sig på bremse, hvilket jo resulterede i at bilen gentagne gange stoppede. Med andre ord er jeg blevet kanongod til at starte en bil hehe.

Jeg fik hurtigt styr på forlæns slalom, men baglæns var en anden sag. Jeg var blevet overbevist om at bilen måtte køre omvendt; jeg syntes han fortalte os det; at når du drejer til venstre kører den til højre. Sådan var det så ikke, og det gik da også meget bedre efter jeg fik styr på det.

Der var også enkelte øvelser jeg ikke nåede at prøve, og det irriterer mig en del, for det er jo den eneste mulighed vi har på manøvrebanen; i hvert fald gratis. Det hele virker så skræmmende, når man tænker på man snart allerede skal ud i trafikken, hvor der er så mange ting, man skal holde øje med, især når man kun har kørt den ene gang.

Det virkede som om han blev lidt irriteret på os to piger; men det var også forvirrende for os, han kludrede lidt i navnene og nogle gange fortalte han ikke lige hvem han snakkede med. Så man blev lidt overladt til én selv, hvorfor man pludselig får at vide “start bilen”, “nej hvad laver du?” “nej til højre” over radioen i bilerne. Så man kan ikke undgå at blive irriteret på ham; især når han så skal vise det i egen bil og blærer sig ved at gøre det hurtigt. Han var nu ikke det bedste forbillede; snakkede i telefon i bilen og kørte noget hurtigt. Men det er endnu uvist, om det er ham jeg skal køre med i byen m.m. Så jeg håber lidt man kunne få en anden, men ellers må jeg få det bedste ud af det. Ligenu er jeg meget nervøs for at skulle køre i trafikken, så kort tid efter, især når man ikke føler sig så god.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*