En hest til hverdag og fest!


På sidstedagen i Amed drog vi – efter et vel overstået sidste træningsdyk – på jagt efter heste. De vandige af slagsen, forstås. Og fordi søheste i sig selv er håbløst almindelige, så jagtede vi pygmæsøheste. En fuldvoksen pygmæsøhest er et undseeligt væsen. Den er allerhøjest et par centimeter lang og ligner koral. Ikke blot ligner bemeldte hest en koral – kræet formaster sig også til at husere i en koral, der ligner en pygmæsøhest. Alt dét komplicerer jagten på pygmæsøhesten betydeligt. Derfor brugte Dorte næsten en halv tank, da hun og Lorenz på 20 meters dybde finkæmmede to koraller for heste. Fundet blev de, bæsterne. Og Dorte kom op med kun 10 bar og tilhørende røde ører (men som et bedre menneske, thi der var beriget luft i tanken!).

Spot en søhest.

Og en lille video
Jagten på pygmæsøhesteIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*