Ubud og hjem igen


Tilbage til det hektiske storbyliv. Sådan føltes Ubud i hvert fald efter godt et par uger i halvsøvnige udkantsområder. Næste gang vi kommer på disse kanter, holder vi os nok helt til udkantsområderne og det våde element. Måske Sulawesi næste gang. Når det er sagt, så var det nu ikke værst at afslutte ferien med gourmetkaffe på Senimans Coffee Studio i Ubud efterfulgt af et par timers spabehandling.

Hjemturen var som hjemture er flest: hæslig. Ikke mindst fordi vores fly fra Bali var forsinket et par timer; og til trods for at Denpasar lufthavn kun er få måneder gammel, så er den helt og aldeldes håbløs. Blandt andet har man valgt mere eller mindre at bortprioritere toiletter i afgangshallen. Jaja, lufthavnsskatten er alligevel kun på 100 danske kroner per person, så folk kan vel holde sig i de 6-7 timer, de venter på deres behørigt forsinkede fly. Og for at folk ikke sidder og falder alt for meget i staver, så sørger lufthavnen for – under stort påstyr – at flytte rundt på afgangsgates en 2-3 gange. Vores forsinkelse til trods nåede vi alligevel den planlagte forbindelse fra Amsterdam til Aalborg. Og det var godt. Også selv om vores bagage først kom et døgn senere.

 Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*