Mulletaske


Svigermor har mange Mulberry-tasker, men da jeg synes det er mange penge, har jeg ikke ville købe nogen, desuden synes jeg ikke var er så mange, det falder i min smag.

Til udsalget, 50 %, faldt jeg over denne fine håndtaske. Den fandtes dog også i en større udgave, men det ville være til et andet forl, som jeg var bange for, jeg ikke ville få brugt, da den var stor. Den mindre udgave var jeg selvfølgelig også lidt usikker på. Så for nemmere at vurdere, lavede jeg papirudgaver af størrelsen – Anders syntes jeg var skør, men så bar det nemmere at se, hvad der kunne være i dem.

Der er faktisk mange små rum i tasken, og der kan være det, jeg har behov for. Det var også svært at se farven helt, og jeg var også lidt i tvivl den første uge efter den kom, men nu er jeg helt vild med farven, som er klassisk og passer til lidt af hvert.

Modellen hedder “bayswater shoulder” i fareven “taupe shiny goat”.

 

 Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*