Autentisk Pad Thai


Det startede i Melbourne. Her fik jeg og Anders virkelig smag for det. Men det skulle jo også være et madmekka i Melbourne. Her kunne man få retten meget billigt, nogle gange smuttede det, og den blev for fed eller ikke med så meget smag, men der var også propfyldt med mennesker, de steder. Her i Canada koster det noget mere og vores første oplevelse fra Thai Terrace, som er et sted vi virkelig ikke kan anbefale. Føj – jeg smed halvdelen af maden ud. Om det bare er os, der har været uheldige eller folk bare ikke har nogen smagsløg er ikke til at vide, vi har ikke villet besøge det igen, men der er nu alligevel en del, der gør. Derfor er gik vi i gang med at lave vores egen, som vi mente var perfekt. Efter at søge lidt på nettet og eksperimentere, har vi endelig fundet den autentiske Pad Thai, som vi nyder at lave. Vi burde kunne lave den, når vi kommer tilbage til Danmark, selvfølgelig afhængig af at tingene ikke har ændret sig alt for meget derhjemme. Her kommer lige et billede.

Autentisk Pad Thai.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*