Afsked med lejlighed og udlejere – 13 timer i bus venter os til Rockies


Så er det sidste dag i vores lejlighed i Vancouver. Vi har derfor været i gang med at gøre grundigt rent – faktisk er der nu renere end da, vi flyttede ind. Inden vi skulle aflevere lejligheden havde vi samme dag været ude at købe ekstra fleecelinere til vores soveposer og handsker og elefanthue til mig (sjov ser jeg ud og den er lidt lille, men den varmer dejligt), da det skulle blive meget koldt i the Rockies.

Det var tid til at tage afsked med vores udlejere, og de havde sendt Rullen ned for at sige farvel. Ja man skulle jo næsten tro han var kommet for at lave inspektionen. De kom så bagefter ned begge to. Men der blev ikke kigget så meget i krogene, for der så jo rent ud. Til gengæld fik vi snakket en sidste gang, og Bruce fik også snakket lidt; det er ikke så tit, det sker ;) men Brenda snakker også som et vandfald og styrer det hele.

Efter vi fik vores penge tilbage, traskede vi afsted, meget tungt belæsset; Brenda kunne ikke forstå, jeg kunne slæbe det, og at vi skulle slæbe en del på vores vandreture i the Rockies. Foran os venter 13 timer i en rimelig tætpakket bus. Der er dog toilet, så det er da et plus, og stop under vejs. Det var både godt og skidt at stoppe flere gange, for folk vågnede og larmen startede igen. Men jeg kunne nu alligevel ikke sove, pga. snak m.m.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*