Ankomst til Banff – sne!


Endelig ankom vi til Banff, godt trætte efter turen i bus og især, fordi jeg ikke fik sovet. Vi blev mødt med en god portion snevejr; heldigvis var vi forberedte, men alligevel ødelagde det lidt dagen. Så efter at have lejet bilen, besluttede vi at køre længere nordpå i håb om bedre vejr; så langt mod Jasper som muligt.

Sne i Banff, 31. august 2008.Bow summit og bow lake.

Vejret var dårligt det meste af tiden, men vi gået enkelte småture. Blandt andet en tur op til Bow Summit, så man kan se Bow Lake.

Det er stadig bidende koldt.Bow Lake fra Bow Summit.

Den eneste lidt længere vandretur, vi nåede var turen op til Parker Ridge en ca. 5 kms vandretur, hvor vi var på jagt efter bjerggederne. Desværre så vi ikke nogen, selvom vi vandrede længere end planlagt. Der var fin udsigt, men det sneede voldsomt til sidst.

Startstedet for Parker Ridgevandreturen.Det sner!

Vi fik dog købt en masse ind i Banff, så vi havde det meste mad. Vores første nat camperede vi på en campingplads ved vandet ved Honeymoon Lake, men hvor var det koldt. Selvom jeg havde taget alle lag på, var der nu stadig frostgrader. Sovet fik vi da.

På toppen af Parker Ridge.Ingen bjerggeder!Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*