13 timer i bus tilbage til Vancouver


Så er det desværre tid til at sige farvel til the Canadian Rockies, i hvert fald i denne omgang, hvem ved, om vi skulle komme tilbage. Det er i hvert fald fantastisk derovre, og der er masser at se.

Byen Banff, nu uden sne.Taget inde fra bussen på vej tilbage til Vancouver.

Der var lige lejlighed til at få et billede af byen Banff uden sne, og med det fine bjerg i baggrunden. Efter at have spist noget vildt med pasta var vi klar, eller så klar man nu kan være, til at tage den 13 timers bustur tilbage til Vancouver. Det eneste plus var, at vi skulle bo på lukushotel de sidste 2 nætter i Vancouver. Det bliver dejligt med en seng, især når vi sidste dag i Rockies sov i vores bil; det regnede og var koldt, og vi ville ikke have et vådt telt med hjem. Og så endnu en overnatning i bus. Billedet ovenfor er taget inde fra bussen; solopgang.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*