Så er vi endelig på nettet igen


Nu har vi boet i lejligheden siden den 30. september, hvor vi også bestilte internet fra Telmore. Det tog sin tid, men dog inden for den estimerede leveringstid. Vi havde bestilt 2 MB med kampagnetilbud, der betød, at vi resten af året har 4 MB. Men det havde vi bare ikke fået, så Anders måtte ringe til Telmore. Det viste sig, at de ikke kan levere 4MB/512 herude så vi ville få 5MB/512, som vi da bestemt ikke klager over. Spørgsmålet er så bare, at hvis vi vælger at beholde de 5MB, som så skulle være med 768 opload, om de så kan levere det eller, at vi får en lidt højere. Vi får se, indtil videre er det fint med de 5MB.

Det er nu dejligt at være på nettet igen, og utroligt man kan blive så afhængig af det. Men det var godt nok for vanskeligt at skulle ind til byen og sende emails, især når a-kassernes maskiner ikke kunne finde min mobil (som jeg bruger som usbstick), fordi jeg ikke må installere. Så skal på biblioteket, men dog sende til mig selv, hvis jeg vil printe gratis hos a-kassen.

Jeg mødte ved et tilfælde Katrine og Rasmus, fra min gamle gruppe på geografi, i vores lokale fakta – ja der er ikke andet. De havde også lejet en lejlighed herude, dog først fra 1. december – men jeg har jo heller ikke haft net, så jeg kunne se, de havde skrevet om det ;)Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*