Helge og Birger


Så har vi haft killinger i 1 uge, de bliver 14 uger i morgen. Det gik rigtig godt fra starten. Helge (døbt Biscuit) var nervøs i starten, mens Birger (døbt Bounty) følte sig til rette med det samme. De har virkelig indtaget hele huset. De er så bløde og søde og deres personlighed skinner hurtigt igennem. Helge er banditten, og skal først prøve at gnaske i ting, men har også lidt svær, når han gerne vil kæles at lade være med at bide og kradse, han kan ikke helt styre sig, men det er blevet bedre. Han er meget stædig, især med ting, han ikke må. Begge katte vil gerne være med overalt. Helge er meget kælen, men lidt kræsen, helst vådfoder eller plukket kylling. Han er dog begyndt at spise godt til med kiks nu, hvilket gør det nemmere. Han er lidt større end Birger, men Birger er ældst.

Birger er så nem, han spiser altm, er altid glad og vil gerne tage imod en, når man kommer hjem. Han har ikke problemer med at komme til at bide, når man kæler med ham. Han er født med haleknæk, hvilket et tydeligt at se, men han ser nu så sød ud og hans personlighed overskygger det hele – det er næsten som om, han prøver mere fordi han har et knæk. Til gengæld kan man blive helt væk i øjnene. Birger har mere maske og lidt mørkere i pelsen.

Det bliver spændende, når det bliver hverdag på tirsdag, vi har haft fri hele ugen, hvordan det går, når de skal være alene, mens vi er på arbejde.

 

 Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*