Kan vi løse mysteriet i Da Vinciparken?


For lidt under en uge siden, fik vi skrevet under på en af lejlighederne i Da Vinciparken ude i Aalborg Øst. Vi har kigget på en del lejligheder siden da, eller rettere Anders har, jeg har så bare set billederne nede i Kolding.

Vi havde en del betænkligheder, da det ligger ude på en mark langt fra alt ting, pånær universitetet. Men de andre lejligheder inde i byen, fik man ikke nok for pengene. Enten var de lidt slidte eller dårligt indrettede eller også havde den hverken vaskemaskine eller opvaskemaskine, som der var alt af derude. Men vi var ved at være lidt i tidsnød, da vi gerne ville have et sted inden Anders skal starte på sin militærnægtertjans.

Huslejen er noget dyrere end den i Vejgård, men alting er jo også blevet dyrere. Og indskud på 3 mdrs husleje og 1 måneds forudbetalt husleje, men de fleste ville have 3 mdr. Det var mange penge på en gang, så vi måtte begge hæve en del på kreditten.

I dag var så den store flyttedag. Jeg kørte vores gamle Berlingo op til Aalborg, sammen med forældre og en godt læsset bil med cykel og andre ting. Vi ankom til parken præcis 10.30, men i 10 minutter styrtede jeg rundt for at finde lejligheden. Jeg har jo slet ikke været ude i området, det er kun Anders, der har set udstillingslejligheden. Viceværten så mig dog fare frem og tilbage, så jeg fandt lejligheden. Vi jeg nøglerne, og så begyndt vi ellers at tømme bilen for efter en kort pause at suse ned til Føtex og købe lidt mad; dyrt og ikke vildt fantastisk, men mæt blev vi da.Mine forældre tog afsted kort efter og inden flyttebilen ankom fra Års med al vores skrammel, der har stået på et lager et år i Års. Anders havde også købt en kommode med, da vi ikke syntes, der var så meget skabsplads i soveværelset. Det viste sig så, at der var ekstra skabe på kontoret, så vi har masser af skabsplads (selvom det ene skal udskiftes, det er ødelagt). Så vores nye adresse er:

Marie Curies Allé 123, 1. th
9220 Aalborg ØstIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*