Den sidste tid i Vancouver – Indisk fusionsmad


Så er vi tilbage i Vancouver, men kun for 2 dage. Vores lukushotel var jeg lidt skuffet over, servicen var ikke helt i top, og selvom det var en ældreindrettet lejlighed, kunne det have været bedre. Men det var dejligt at sove i seng.

Granville Island.Vancouver.

Et par sidste billeder af Granville Island og lidt af Vancouver.

Vi er på Granville Island Brewery, hvor Anders får en ahornsøl.Jeg smager en hindbærsøl.

Vi smuttede en tur ind på Granville Island Brewery, så Anders kunne få sin sidste ahornsøl. Jeg fik også smagt en hindbærøl, som faktisk var ok, men nu er jeg jo ikke den store ølelsker. Om aftenen den 8. september var vi ude at spise indisk, fusionsindisk mad. Det var rigtig godt, en dejlig 3-retters menu til ikke helt så mange penge; ikke noget vi ville have haft råd til herhjemme foreløbig. Vi er kede af at skulle forlade Canada i morgen kl. 9, men vi skal jo hjem. Vi var endnu ikke fundet en lejlighed derhjemme, så vi må bo hos forældre et stykke tid. Jeg skal hjem til problemer igen, med at finde job og have a-kassen på nakken, men der er ingen anden udvej, så jeg må vel bare få det bedste ud af det.



Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*