Den 9/9 kl. 9 – vi påbegynder vores rejse hjem


Så er vi kommet til Vancouver lufthavn. Selve turen fra Vancouver til Seattle gik let og uden problemer med baggage eller andet. Vi har så ca. 9 timers ventetid i Seattle før vi skal videre med fly til Danmark. Faktisk var flyveturen til Seattle hurtigere end planlagt; det tog kun 30 minutter. Vi sad bagerst i flyvet, og de delte lidt drikkevarer rundt. Vi nåede lige at drikke et par slurke, før de samlede det hele ind igen, for vi var ved at lande, wow!

Vi er lufthavnstoget, der kører mellem de forskellige gates.Måltid i lufthavnen inden vi skal flyve.

Seatte lufthavn er faktisk ikke så lille, næh der kører endda tog hvert 2. minut mellem de forskellige gates. Vi vidste ikke helt, hvor vi skulle hen, og den hjælp vi fik, var ikke så god; vi måtte spørge 3 gange om hjælp, for til sidst at finde ud af hvor vi skulle hen. Det betød, at vi fik kørt rigeligt med tog frem og tilbage. Maden spiste vi ved en anden gate end vores, da vores afdeling var endnu mere sparsom med butikker.

Et billede med alt baggagen (samme opstilling, som da vi tog afsted), nu hjemvendt til Danmark; Købenshavns Lufthanvn.

Vi havde egentlig købt en del mere end det tilladte, men det er jo noget man forventer, når man er ude at rejse et år. Men de fleste vandreting, så jo ret brugte ud, så vi vandrede igennem “intet at deklarere”, og der var ikke engang nogen ved posten; gad vide, hvad de ansatte så laver. Men vi slap igennem. Her er vi så i Københavns lufthavn og venter på vores tog videre. For lige at afslutte turen, tog vi et billede magen til, det vi tog, da vi tog afsted; endda samme sæder. Og nej baggagen er ikke blevet mindre, bare lidt anderledes.

Togturen var lidt hektisk for mig, for jeg skulle i en anden vogn end Anders. Jeg endte med at komme i den forkerte vogn, og jeg løb med al baggagen frem og tilbage, men til sidst kunne det være nok, så jeg satte mig et andet sted, i håb om, jeg kunne blive siddende her, og det lykkedes. Jeg måtte så lige ringe hjem og fortælle, jeg skulle hentes i Fredericia og ikke Vejle, da min vogn ikke kørte længere. Hvorfor jeg overhovedet havde bestilt billet til Vejle ved jeg ikke, når jeg kun skal til Kolding. Men jeg er jo vant til at køre fra Aalborg og ned, og der passerer jeg jo altid ikke Vejle, men det er selvfølgelig ikke tilfældet fra København :PIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*