Restaurant Tabu – 3. besøg


Det er Anders’ fødselsdag, og da vi ikke gider køre så langt tog vi ind på restaurant Tabu igen. Overordnet udmærket, men selvom stenbidderrogn-retten havde god smag var den alt alt alt for salt desværre, men en god stor portion.

Vi valgte de 7 retter, men desværre var osteretten en af dem. Anders kunne godt lide retten, men jeg er ikke så vild med ost som ret eller med sødt, og normalt er det ikke en del af restauranters gourmetmenu medmindre man tager det helt store. Og kaffe kan jeg klare, men vil helst undvære, så det var også lidt en skam. Tilgengæld var det en rigtig god jordskokkesuppe og de små tern af jordskokker var et plus, og hasselnødderne gav et godt pift.

Rødbeden til oksen var også meget salt og kraftig, og overdøvede retten.

Kammusling med broccoli

Stenbidderogn med agurk, skovsyre og krummer
Jordskokkesuppe med hasselnød og urter
Paneret fisk med syltet løg
Okse med rødbede, peberrod, rødvinssauce og kartoffel
Kaffeis med vanilleskum og karamel

 

 

 

 

 

 

 

 Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*