Så er vi ved at få indrettet os


Vi har nu endelig fået lidt gardiner, i soveværelse og stue, men vi mangler dog i køkken og kontor, men det er ikke helt så kritisk. Det var ikke helt nemt at finde ud af, hvilke gardiner  vi ville have eller rettere, hvad der passer derind. Vinduerne er igen i underlige mål og ret store, men vi havde dog ikke råd til at tage imod Kubens eller ejendommens tilbud på 12.500 for gardiner i hele lejligheden; bare deres billigste. Så i soveværelset blev det til sorte foldegardiner; det var billigt, og vi kunne få det hurtigt op. Og det ser faktisk ikke så galt ud. I stuen blev det lidt dyrere med panelgardiner med halv røde og halv hvide med mønster. Så mangler vi bare lamel til kontor og plisse til køkken. Vi har dog fået det meste lys sat op og samlet en kommode og sat lidt hylder op. Men det runger nu stadigt i stuen. Forhåbenligt hjælper det med det sidste gardin ellers må vi have et ekstra tæppe og noget på væggene.

Det er ikke helt nemt at bore i væggene, da de viste sig at være af beton og ikke gips, som vi fik at vide. Men heldigvis kan man låne en borehammer hos viceværterne. Den larmer men den kører igennem det, som var det smør, og så sidder det fast!

Her i går kom mine forældre på besøg, men det var mest fordi min mor skulle til et møde heroppe. De synes vi havde indrettet os så hyggeligt og at vores møbler bedre kom til deres ret her end i den gamle lejlighed. Og så fik vi en dejlig pastamaskine og lidt penge som indflytningsgave. Den bliver vi i hvert fald glade for, og det er planen, den skal tages i brug i weekenden.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*