Første arbejdsdag


I dag var første arbejdsplads på Nordjysk Elhandel A/S. Den første tid gik med at få sat computere op m.m. Ja jeg har ikke 1 heller ikke 2 men hele 3 skærme på mit store skrivebord. Det kræver lidt tilvænning, men det er meget praktisk, at man så bare har en kæmpe skærm, hvor man kan have f.eks. outlook, internet og excel åben på hver sin skærm.

Kantineordning er der også, så endnu en ting mindre, der skal tænkes på. Men det betyder også, at vi er nødt til at lave mindre rugbrød ellers får vi det aldrig spist. Jeg fik mødt en masse nye mennesker, af hvilke jeg ikke kan huske ret mange navne eller hvad de gør, men så er det jo godt, der er en liste over medarbejdere på nettet; hvor jeg nu også står med billede.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*