Julefrokost med firma endte ikke uden skader


I går var jeg til julefrokost med firmaet; hvilket også er første gang for mig. Gratis mad og drikke er aldrig af vejen. Det var meningen vi skulle sidde helt tilfældigt, men alligevel var vi nogle stykker fra samme etage, der sad sammen. Men det gjorde nu ikke så meget, for jeg har ikke rigtigt snakket med dem før. Julefrokosten foregik i Søgaards brygshus’ kælder, så der var rigeligt med øl. Nu er jeg jo ikke til øl, så det var rart, der var andet.

Jeg forlod festen kl. ca. 1.30 og havde lige misset bussen, så jeg traskede rundt et stykke tid, og der var ingen taxierne i miles omkreds, i hvert fald ikke tomme. Jeg besluttede mig for at gå ned til busterminalen, men på min vandren derned kørte en bus forbi og må have ramt en ølflaske der lå på vejen. I hvert fald kom der en flaske flyvende med god fart ind i min venstre fod. Meget uheldigt og hvor gjorde det ondt. Det var umuligt at gå det første stykke tid. Alligevel fik jeg humpet ned til busterminalen. Summa summarum: jeg var hjemme kl. 3.45 efter at have ventet længe på bussen sammen med 2 ældre par, for bussen skulle snart komme. Åh jeg skulle vist bare have fundet et telefonnr. på en taxi og ringet. Men hjem kom jeg, selvom jeg var skadet og frøs.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*