Hjemmelavet sushi


Endelig kom dagen, hvor vi kastede os ud i hjemmelavet sushi. Vi havde overvejet bare at lave noget simpelt og uskyldigt, måske noget marineret kylling eller lignende. Men kender man os, så ved man, at vi ikke gør noget halvt, heller ikke selvom det er første gang, vi skal lave sushi. Det blev til i alt 10 forskellige slags sushi. Vi fik fat i måde laks, tun, kammuslinger og rejer og så lod vi ellers fantasien løbe løs. Vi lavede bl.a. vores favorit i canada; en rød drage. Første første forsøg gik egentlig meget godt; det måde så fint ud og smagte godt. Desværre kunne vi ikke finde nogle spisepinde, som vi ved, vi har nogle stykker af i lejligheden et sted. En rigtig stor portion sushi fik vi lavet for under 150 kr, og vi blev mætte. Det er ca. samme priser, som vi spiste os mætte for i canada, mens vi sidste søndag, da vi var ude at spise sushi og se Madagascar 2, måtte betale mere end dobbelt for ikke nær så meget. Vi fik i hvert fald afprøvet sushilavning, så vi er klar til nytårsaften, men mon ikke vi får lavet en gang til inden ;) Her er lidt billeder af det færdige sushimåltid.

Hjemmelavet sushi.Mere sushi.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*