Jul og nytår


Julen forgik stille og roligt; jeg var som sædvanlig i Kolding og Anders hjemme i Aars. Det må have været den bedste jul længe, da skænderierne blev holdt på et minimum. Det var også dejligt at kunne fejre jul for første gang med job.

 

Ika Mata som forret; råmarineret tun med kokos.Jeg er i gang med at lave sushi.

Nytårsaften fejrede Anders og jeg sammen ude i vores lejlighed. Normalt plejer vi at have den vilde 3-retters menu, men vi holdt os til en lille forret, hovedret og hjemmelavede kransekager. Forretten stod på Ika Mata, som er en ret, vi tit fik på Cook-øerne. Råmarineret tun med kokosmælk, citrus og grøntsager, mums! Til hovedret havde vi ellers købt stort ind af fisk og skaldyr. Der var laks, tun, kammuslinger, krabbeklør (som vi dog kogte dagen før) og rejer. Det blev til en hel del sushi, ja så meget, at vi ikke kunne kæmpe os igennem det hele. En skam, men vi spiste det bedste.

Sushibordet.Så er det ellers at gå i gang.

Til dessert var der hjemmelavet kransekager dyppet i mørk valrhonachokolade, herligt. Desværre er der intet billede, da det blev spist for hurtigt. Vi skyllede det hele ned med en god lille flaske amarone, cider og asti.

Det var nu været et godt år, 2008. Og vi tænker tilbage på, hvordan vi sidste år tilbragte nytårsaften i Melbourne i 43 grader. Vores rejse til New Zealand, Cook-øerne og Canada ligger også allerede langt væk, men så er det godt, vi har en masse billeder, så vi kan genopfriske de gode minder. Jeg har fået job, og vi nyder vores nye lejlighed, selvom det er et stykke væk fra byen. 2009 kan nok ikke på samme måde måle sig med 2008 med de vilde oplevelser, vi fik, men det kan da helt sikkert blive et godt år.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*