Fondue, kattehår og Ikea


Fredag var fridag, da jeg i weekenden havde arbejdet en del derhjemme, men omkring middag tog jeg toget til Århus, for at møde Anders. Formålet var at besøge hans mormor på snart 86 i Ormslev. Men inden da, tog vi ud i Ikea for at få afleveret nogle ekstra gardinstænger, som vi havde haft liggende siden slutningen af oktober. Heldigvis reklamerer de med, at der ingen tidsfrist er for at bytte eller få penge tilbage. Selvom det ikke var så mange penge, er det jo åndsvagt at have dem liggende. Og lørdag er der nok mere tryk på. Afleveret blev de, og vi fandt endelig en fritstående håndklædeholder i valnød; billig men ok som midlertidig håndklædeholder – ikke nemt, når man ikke må bore på badeværelset.

Vi kom endelig frem. Det er første gang, jeg er hernede, men vidste det var et stort hus, men alligevel blev jeg lidt overrasket. Ikke fordi det var så forfærdeligt stort, men stort til en person med 2 katte. Aftens måltid var fondue. Jeg har aldrig fået fondue, så jeg var meget spændt. Det sydede og boblede med olie i gryden på bordet. Men det smagte godt og var vældig hyggeligt. Dog endte aftenen med oliepletter på vores bluser og en masse vin. Heldigvis var bluserne billige, så skaden var ikke så stor. Jeg er også blevet godkendt af hendes katte, som jeg har fået fortalt er ret selektive med hvem de gider omgås, men jeg gav vist en god omgang nusning ;)

Lørdag stod på shopping i Århus by, hvor vi blandt andet fik købt erstatningsbluser for de plettede. Lidt hektisk, kold og våd dag. Så det var dejligt at komme tilbage til varmen. Godt nok var der køligt i soveværelset, men under dynen fik man hurtigt varmen. Det er jo et gammelt hus, så nogle af væggene er tynde og vinduer utætte, men ellers kunne der sagtens fyres op. Vi havde også en masse lys tændt, hvilket gjorde det endnu varmere og selvfølgelig hyggeligt.

Vi havde givet hende en stor buket tulipaner og et termometer, som kan vise ude- og indetemperatur samt selvfølgelig klokken. Sensoren fik vi sat op søndag, så det skulle fungere fint nu. Søndag efter frokost tog vi så toget hjem igen; bedre vejr var det nu ikke i Aalborg. Det var en rigtig hyggelig tur, som jeg sagtens ville gentage, hvis jeg igen fik invitationen, ellers må hun jo besøge os. Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*