Skibelund – en lille gåtur ved Kolding


Det er ca. 6 måneder siden, jeg spist har kørt bil; og der var jeg stadig ikke blevet rutineret. Så der var ikke de store forventninger, da jeg skulle køre os, mine forældre og jeg til Skibelund for at gå lidt i det gode vejr, søndag. Men det gik rigtigt godt, faktisk lige så godt som sidst eller måske lidt bedre. Så det var en dejlig fornemmelse – det er dog en skam, jeg ikke kan træne lidt mere, så jeg bliver endnu mere rutineret. Men vi skal vel også have en bil engang, når vi får lidt mere råd.

Skibelund.Søen, der nu igen kan få lov til at stå uberørt hen.

Ved Skibelund er der nu kommet en naturskole, og den før drænede mark har fået lov til at “folde sig ud” og blive til den sø, den engang var. Nu skulle der rigtigt tages billeder, da det er første gang, jeg har vores dejligt kamera med hjemme.

Ved vandet i Skibelund.Mine forældre fik jeg også lige “fanget”.

Der var en del mennesker ude at traske lidt her påskesøndag, og det var jo forståeligt med så dejligt et vejr; nogle spiste også frokost her, men vi tog dog hjem og spiste; og nød kaffen i haven (ja nu drikker jeg ikke kaffe, men det går langsomt frem af, med at dyppe lidt biscotti i kaffen, spise Tiramisu og drikke lidt kaffe med mælk, sukker og evt. kakao).

En fyldt bro.Et sidste billede, før vi skal hjem.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*